Ελλάδα επί εποχής ΔΝΤ.

Ελλάδα επί εποχής ΔΝΤ.
Αγώνας για λαϊκή κυριαρχία και ελευθερία είναι η συνέχεια των Λαϊκών Αγώνων
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις - έλεγαν οι παλαιοί..

Απρίλιος 2018 * .... Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος....

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
no news, good news

"Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μια συμφωνία γενικά. Έχει ανάγκη από μια έξοδο από τα αδιέξοδα των μνημονίων, από μια σύνθετη πολιτική διεξόδου και αναγέννησης σε όλους τους τομείς, παραγωγικής και πνευματικής – κοινωνικής, εθνικής ανασυγκρότησης, που δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα και τους όρκους πίστης στις συνθήκες της Ε.Ε., χωρίς έναν σταθερό προσανατολισμό για μια νέα θέση της χώρας στον γεωπολιτικό άξονα. [Ο Δρόμος της Αριστεράς]

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

"Το 25% των μαθητών στην Κρήτη υποσιτίζονται - Ανησυχία για τα περιστατικά …πείνας"


Διαβάζω τώρα στο "Rethemnosnews": 
"Το 25% των μαθητών στην Κρήτη υποσιτίζονται - Ανησυχία για τα περιστατικά …πείνας". Την ίδια στιγμή διαβάζω στον "Δρόμο της Αριστεράς" κάτι που σίγουρα δεν θα μας το πει ο ΣΥΡΙΖΑ, και θα δείτε τη σχέση του με την πρώτη είδηση περί πείνας: "Τρεις βουλευτές του κόμματος Αριστερά (Die Linke) καταψήφισαν στη Γερμανική Βουλή (ενώ άλλοι δέκα ψήφισαν λευκό) τη συμφωνία του Eurogroup με την ελληνική κυβέρνηση και εξηγούν τους λόγους στην σημαντική δήλωση που δημοσιεύουμε". 
Γράφω πως την είδηση αυτή δεν θα μας την πει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί βέβαια στην προσπάθεια του να βαφτίσει την υποταγή στη συνέχιση των αντιλαϊκών μέτρων σε "επιτυχία", δεν θα μας πει αυτό που λένε στο σημείο 3 που θα δείτε οι Γερμανοί Αριστεροί Βουλευτές ότι δηλαδή αυτό που υπέγραψε η Ελληνική πλευρά λέει ανάμεσα στ' άλλα: ..."3. Όλα τα μέτρα άμβλυνσης της ανθρωπιστικής καταστροφής υπόκεινται στην τελική έγκριση της Τρόικα, όπως επίσης και η αύξηση του κατώτατου μισθού. 
Είναι κυνικό εκ μέρους της ΕΕ να πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει, ότι η καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης πχ μέσω κουπονιών τροφίμων, «να μην αποτελεί μια δημοσιονομική επιβάρυνση»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου