Ελλάδα επί εποχής ΔΝΤ.

Ελλάδα επί εποχής ΔΝΤ.
Αγώνας για λαϊκή κυριαρχία και ελευθερία είναι η συνέχεια των Λαϊκών Αγώνων
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις - έλεγαν οι παλαιοί..

Απρίλιος 2018 * .... Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος....

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
no news, good news

"Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μια συμφωνία γενικά. Έχει ανάγκη από μια έξοδο από τα αδιέξοδα των μνημονίων, από μια σύνθετη πολιτική διεξόδου και αναγέννησης σε όλους τους τομείς, παραγωγικής και πνευματικής – κοινωνικής, εθνικής ανασυγκρότησης, που δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα και τους όρκους πίστης στις συνθήκες της Ε.Ε., χωρίς έναν σταθερό προσανατολισμό για μια νέα θέση της χώρας στον γεωπολιτικό άξονα. [Ο Δρόμος της Αριστεράς]

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αποκαλύφθηκαν επιτέλους οι "δήθεν πατριώτες" που κάνουν πως κυβερνούν και τα σκοτεινά τους σχέδια που είναι το ξεπούλημα της Ελλάδας σε ντόπια και ξένα συμφέροντα

 "Να μην ζήσουμε σαν δούλοι" 


* Αγαπάμε την Ελλάδα και όλοι μαζί δίνουμε καθημερινά αγώνα {για να μην πουλήσουν "οι δήθεν πατριώτες" την Ελλάδα σε ντόπια και ξένα συμφέροντα αλλά και} για καλύτερες μέρες για τον Ελληνικό λαό *




Στα όρια του πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση και ειδικότερα η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μοναδικό φαινόμενο. Μια εβδομάδα πριν την εκπνοή της ημερομηνίας για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων περίπου ο ένας στους δύο φορολογούμενους δεν την έχει υποβάλλει ακόμη.
Συνολικά 2,5 εκατομμύρια δηλώσεις σε σύνολο περίπου 5,8 εκατομμυρίων αναζητούνται από τους αρμόδιους του Taxis.
Χθες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά παρακαλούσε τους Έλληνες να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους επικαλούμενοι τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες τους, υποστηρίζοντας ότι όσο πιο γρήγορα υποβάλλουν τις δηλώσεις τόσο πιο γρήγορα θα δοθεί η δόση του κοινωνικού πλεονάσματος στους δικαιούχους.
Στο υπουργείο εκτιμούν ότι το πρόβλημα δεν λύνεται εξ' ολοκλήρου ούτε με μια ολιγοήμερη παράταση καθώς ο όγκος των δηλώσεων που απομένουν είναι τεράστιος.
Αυτό που πάντως επισημαίνεται είναι ότι ακόμη κι αν δοθεί παράταση, δεν μπορούν να αλλάξουν την προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του επιπλέον φόρου που είναι η 31 Ιουλίου.
Στο επιτελείο του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναζητούν εναγωνίως του λόγους της άρνησης υποβολής δηλώσεων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον δημοσιονομικό προγραμματισμό. Υπηρεσιακοί παράγοντες στην πλατεία Συντάγματος καταλήγουν στο ότι οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι προσπαθούν υποσυνείδητα να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να μεταθέσει κατά τουλάχιστον ένα μήνα και την καταβολή των δόσεων του φόρου, καθώς στην παρούσα οικονομική συγκυρία αδυνατούν να καταβάλουν χρήματα μέσα στο καλοκαίρι.

Απειλές και παρακάλια

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής του ΟΓΑ δήλωσε ότι στις οικογένειες με παιδιά που δεν υποβάλουν τη δήλωση ως την Κυριακή 22 Ιουνίου δεν θα καταβληθεί η δόση του βοηθήματος στα μέσα Ιουλίου αλλά αργότερα.
Την Τρίτη, ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει νέα καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων και της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα σε μια προσπάθεια οι πολίτες να ανταποκριθούν στην πιο σημαντική υποχρέωσή τους απέναντι στο κράτος, αυτήν της υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
Η νέα προθεσμία που καθόρισε ταυτίζεται με την τελευταία ημέρα εκπρόθεσμης υποβολής των δηλώσεων, δηλαδή την 30ή Ιουνίου.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε την Τρίτη ότι όσοι θέλουν να λάβουν κοινωνικό μέρισμα με τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση και αίτηση ως τις 30 Ιουνίου. Δηλαδή όλα τα επιδόματα που δίνει αυτή την περίοδο το κράτος έχουν συνδεθεί απόλυτα με τις φορολογικές δηλώσεις και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους σε μια προσπάθεια να σπεύσουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών και να εκπληρώσουν την εν λόγω υποχρέωσή τους.

Επιχείρηση μπετόβεργα, εισάγουν 8.200 τόνους από την Ιταλία

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΕΙ 8.200 ΤΟΝΟΥΣ

Την ώρα που η Ελληνική Χαλυβουργία βουλιάζει και οι Ελληνες χαλυβουργοί «θυσιάζονται ως Ιφιγένειες» στο βωμό του υψηλότερου κέρδους, υπάρχει έγγραφο-βόμβα στα χέρια του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για αθρόα εισαγωγή από την Ιταλία μπετόβεργας 8.200 τόνων από ελληνικές εταιρείες, που έχουν πάρει τα μεγάλα έργα της κατασκευής αυτοκινητοδρόμων, τα οποία μάλιστα επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ.
Ο παραπάνω καταγεγραμμένος όγκος μπετόβεργας κατευθύνθηκε στα εργοτάξια Ακράτας και Ρίου (κόμβος) για την Ολυμπία οδό, στο εργοτάξιο Κ16 Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης και στο εργοτάξιο Ιεροπηγής Καστοριάς.
Στην επιστολή, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός από τη διοίκηση του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Μετάλλου (ΠΟΕΜ), μετά τις σχετικές επισημάνσεις που του έκαναν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, καταγράφεται η κατάσταση στον κλάδο της χαλυβουργίας, η οποία στο παρελθόν ήταν από τις πιο μαχητικές βιομηχανίες της χώρας.


Στην επιστολή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της ΠΟΕΜ Γ. Στεφανόπουλος, Μ. Κοντιζάς, επισημαίνεται ότι «ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, όπως η J.&Ρ. ΑΒΑΞ, και έμποροι σιδήρου εισάγουν από χαλυβουργικά εργοστάσια της Ιταλίας -Ferriere Nord- μπετόβεργα, χωρίς να διαθέτουν σε ισχύ πιστοποιητικά συμμόρφωσης, σύμφωνα με τα ισχύοντα ελληνικά πρότυπα, για χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος. Αυτό το βεβαιώνει η ΕΒΕΤΑΜ, ως αρμόδιος φορέας ελέγχου και πιστοποίησης βιομηχανικών προϊόντων και υλικών».
Τα πιστοποιητικά ελέγχου ορίζει απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.
Η ΑΠ: οικ.9529/645 10/5/2006 αναφέρει ότι: Απαγορεύεται η θέση σε ελεύθερη κυκλοφορία και ανάλωση, καθώς και η διάθεση και πώληση χαλύβδων οπλισμού σκυροδέματος που δεν συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση πιστοποιητικά ελέγχου τεχνικών χαρακτηριστικών ή πιστοποιητικά συμμόρφωσης προς τα ελληνικά πρότυπα χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος.
Να σημειώσουμε ότι για να είναι σε ισχύ, τα πιστοποιητικά των ελληνικών χαλυβουργιών ελέγχονται ανά τρίμηνο (τεχνικός έλεγχος) από την ΕΒΕΤΑΜ.
Στην επιστολή σημειώνεται το «απαράδεκτο και χωρίς ηθική» γεγονός, ότι σε ορισμένες κατασκευαστικές εταιρείες, που απαιτούν στήριξη, μεθοδεύουν παραγγελίες από το εξωτερικό βουλιάζοντας τις ελληνικές χαλυβουργίες στον εφιάλτη της ανεργίας.
Η κατάσταση στη Χαλυβουργία
Οι προσπάθειες της ΠΟΕΜ εστιάζονται στην άρση των ομαδικών απολύσεων που έγιναν πρόσφατα στην Ελληνική Χαλυβουργία Ασπροπύργου, με την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας για τις Ομαδικές Απολύσεις.
Οι εργαζόμενοι του χώρου ζητούν μέτρα μείωσης και στήριξης του ενεργειακού κόστους, καθώς «το απαράδεκτο και προκλητικό γεγονός είναι ότι κάποιες "επιδοτούμενες" από το ελληνικό Δημόσιο κατασκευαστικές εταιρείες, χωρίς ηθική, μεθοδεύουν εισαγωγή χάλυβα από το εξωτερικό χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές, βουλιάζοντας ταυτόχρονα την παραγωγή των ελληνικών χαλυβουργικών εργοστασίων, που την τελευταία πενταετία έχουν εγκαταλειφθεί από τις κυβερνήσεις μας, που κατά τ' άλλα κόπτονται για ανάπτυξη και επανεκκίνηση της οικονομίας».
Μήνες τώρα προς κάθε κατεύθυνση η ΠΟΕΜ και τα σωματεία-μέλη της δίνουν αγώνα στα αρμόδια υπουργεία αναδεικνύοντας τα προβλήματα του κλάδου και ιδιαίτερα της Χαλυβουργίας, καθώς υπάρχουν μονάδες που είναι για μήνες σταματημένες ή είναι σε διαθεσιμότητα το προσωπικό τους ή τους επιβάλλεται εκ περιτροπής εργασία κ.λπ.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων σημειώνουν ότι είναι καταδικασμένοι ως χαλυβουργοί, εφ' όσον η εγχώρια ζήτηση έχει κατά 80% μειωθεί, εν αντιθέσει με τις αντίστοιχες βιομηχανίες χάλυβα του εξωτερικού (Ισπανίας-Ιταλίας-Πορτογαλίας κ.λπ.) που ήδη προ πολλού πάρθηκαν μέτρα στήριξης μείωσης του ενεργειακού κόστους από τις κυβερνήσεις τους και αυξήθηκαν κατά 50% και άνω οι εξαγωγές προϊόντων χάλυβα, ενώ στην Ελλάδα μειώθηκαν δραματικά και χάσαμε πολύτιμες θέσεις εργασίας στα χρόνια της κρίσης.
______________________

Έντυπη Έκδοση 

























































~~~~~~~~~~~~~~~~~

Έξι μήνες δουλειά στο Ελ. Βενιζέλος

...με αμοιβή τα εισιτήρια από και προς το αεροδρόμιο!


Πόλεμο κατά της ανεργίας κήρυξαν οι υπεύθυνοι του Ελ. Βενιζέλος, με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κατσάκου στην Αυγή, δημιούργησαν 70 νέες θέσεις εργασίας για νέους ηλικίας 19-29 ετών. Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα Airport Praxis, θα έχουν την ευκαιρία όπως λένε οι ιθύνοντες να «αποκτήσουν αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία και κατάρτιση διάρκειας μέχρι έξι μήνες σε θέσεις του αεροδρομίου, ενός οργανισμού που αποτελεί πρότυπο επιχειρησιακής λειτουργίας με διεθνείς διακρίσεις». 
Η πρωτοτυπία, όμως κρύβεται στον τρόπο αμοιβής. Για έξι μήνες δουλειάς στις πίστες του Ελ. Βενιζέλος, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα, οι 70 νέοι θα λαμβάνουν ως αμοιβή το αντίτιμο του εισιτηρίου από και προς το αεροδρόμιο!

Διαβάστε περισσότερα στην Αυγή

Το ερωτευμένο ζευγάρι που "μετανάστευσε" στη Γαύδο 

και βρήκε το νόημα της ζωής


Η Ευτυχία και ο Κωστής μοιράζονται τις σκέψεις τους και την απόφασή τους να αφήσουν τις ανέσεις της πόλης και να ζήσουν στη μαγευτική Γαύδο. Δείτε το κείμενο που δημοσίευσαν στο περιοδικό eyploia.gr.


«Με τα πολλά και τα λίγα αποφασίσαμε σαν ζευγάρι και σαν όντα ξεχωριστά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μπουχτίσαμε και επιλέξαμε αλλαγή στους ρυθμούς της πόλης, με την τόση καταστροφολογία, την μιζέρια, την άχρηστη πληροφορία και το βρώμικο σύστημα.
Έτσι από επιλογή και όχι ανάγκη ναυαγήσαμε στο νησί της Καλυψώς, την Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης. Μέχρι να συνέλθουμε και να εναρμονιστούμε με την φύση μας πήρε καιρό, σαν πολιτισμικό σοκ σαν ένα τζέτ λάγκ. Πώς να μη χρειάζεσαι χρόνο όταν έχεις μάθει στα εύκολα και έτοιμα πακέτα που μας προσφέρει η δήθεν σύγχρονη ζωή μας;». 
«Η ζωή εδώ άλλαξε γιατί άλλαξαν οι προτεραιότητές μας.
Βασικό είναι το νερό το οποίο το συλλέγουμε από το πηγάδι που υπάρχει στην παραλία κάθε 2 με 3 μέρες, τα μαγειρέματα γίνονται στη φωτιά και ποιοτικός χρόνος αρκετός υπάρχει για τον καθένα χωριστά και για τους δύο μαζί.
Προστατεύουμε την φύση γιατί εξαρτιόμαστε από αυτή και γιατί άλλωστε φύση είμαστε και εμείς.
Δεν κόβουμε ζωντανά δέντρα παρά μόνο όσα είναι χάμω για να τα χρησιμοποιήσουμε.
Προσπαθούμε η παρουσία μας στη φύση να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτική.
Δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον με χημικά, πλαστικά, σαπούνια, προτιμούμε να πλύνουμε τα πιάτα στην άμμο με τα βοτσαλάκια και τα κοχυλάκια της θάλασσας.
Φροντίζουμε τις πηγές και τα πηγάδια της παραλίας γιατί χωρίς νερό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Η μέρα περνάει όμορφα και δημιουργικά, το τοπίο άχρονο, χωρίς άγχος, μας προλαβαίνει και δεν φτάνουν οι ώρες της μέρας μερικές φορές για να κάνεις όσα θέλεις.
Το νησί της λήθης είναι άλλωστε, μέχρι και ο πολυμήχανος Οδυσσέας ξεχάστηκε και έμεινε εδώ 7 χρόνια και τώρα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο εδώ, όλα τα εκτιμάς διαφορετικά πιο απλά, πιο σοφά.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχουν, αυτοκίνητα δεν υπάρχουν, ούτε ρεύμα και το συναίσθημα το αντιλαμβάνεσαι 100 τις 100.
Είτε είναι χαρά, είτε είναι λύπη είτε είναι οτιδήποτε το νιώθεις πιο δυνατό, πιο καθαρό χωρίς να παρεμβαίνει τίποτα.
Η κάθε μέρα είναι διαφορετική εκτός δηλαδή από τα απαραίτητα που είναι το μαγείρεμα και η συγκομιδή νερού.
Η ανατολή και η δύση μοναδικές κάθε μέρα, εδώ γεύεσαι τον χωροχρόνο διαφορετικά. Είναι πολλές φορές που δεν μπορείς να διαχειριστείς την διαφορετική μέρα ιδίως στην αρχή που είσαι συνηθισμένος και εγκλωβισμένος στους ρυθμούς της πόλης.
Το νησί μαγικό, οι παραλίες ξενοδοχεία εκατομμυρίων αστέρων. Σεληνιακό το τοπίο τις ημέρες της πανσελήνου τόσο μαγικό που δεν χρειάζεσαι φακό. Έχεις φυσικό φως το φεγγάρι που βλέπεις μέχρι και την σκιά σου με φόντο το μαύρο, καταπληκτικό λες και κάποιος έχει πατήσει τον διακόπτη και διαχέεται παντού φως.
Τα κέδρα μορφές μαγικές, μικρά και μεγάλα στέκονται άκαμπτα στο νησί της λήθης εκατομμύρια χρόνια περιτριγυρισμένα από πεύκα, θυμάρι, θρούμπι, λαδανιές και ένα σωρό άλλα βοτάνια.
Δυστυχώς όμως όπως σε όλα τα παραμύθια, πάντα υπάρχει ένας κακός και σε αυτό το υπέροχο νησί ο κακός είναι το κράτος πρόνοια.
Οι άνθρωποι εδώ είναι ξεχασμένοι από το κράτος πρόνοια. Γιατρός μόνιμος δεν υπάρχει ,τον χειμώνα υποφέρουν από τις αντίξοες συνθήκες και έτσι απλά αυτούς τους ακρίτες εδώ τους έχουν αφήσει στην μοίρα τους. Οι κάτοικοι ως επί το πλείστον είναι ψαράδες , κτηνοτρόφοι και ασχολούνται με τον τουρισμό.
Πόσο θα επηρεάζονταν από τα χημικά της Συρίας, πόσο θα τους καταστρέψει μεταγενέστερα .....;
Πουθενά δεν υπάρχει δίκαιο.
Πόσο έχουμε αφήσει να μας αλλάξουν την ζωή.
Τα πράγματα είναι απλά και τα έχουμε κάνει πολύπλοκα αλλά τελικά αυτά τα απλά είναι που μας ευφραίνουν το μυαλό και την καρδιά.
Εμείς ως καλλιτέχνες και οι 2 έχουμε στα σχέδιά μα ς να παρουσιάσουμε μια τριλογία για τα ιερά δέντρα της Ελλάδος που είναι η ελιά, ο πλάτανος και ο κέδρος.
Αρχίζουμε με τον κέδρο που είναι προς εξαφάνιση. Οφείλουμε να το παρουσιάσουμε κυρίως στα μικρά παιδιά για να τα ευαισθητοποιήσουμε.
Το φωτεινό πνεύμα, το καθαρό μυαλό, η ανοιχτή καρδιά και το υγιές κορμί είναι όσα προσπαθούμε να μας χαρακτηρίζουν.
Με αγάπη και εκτίμηση από το νησί της λήθης!!!
Ευτυχία – Κωστής»

Αύξηση των αυτοκτονιών σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης

           Ειδήσεις                                                        


Λάμπρος Παπαδογιάννης

ΑΘΗΝΑ:  Η οικονομική κρίση και ύφεση των τελευταίων ετών στην Ευρώπη είχε ως συνέπεια, μεταξύ άλλων, την αύξηση των αυτοκτονιών σε πολλές χώρες, σύμφωνα με μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων.
Συγκεκριμένα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής, ανέλυσαν στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από 24 χώρες της Ευρώπης, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μόνο μεταξύ 2008 -2010 η κρίση οδήγησε σε περισσότερες από 10.000 αυτοκτονίες. Όπως επισημαίνεται, ενώ οι αυτοκτονίες εμφάνιζαν διαχρονικά μείωση στην Ευρώπη έως το 2007, στη συνέχεια η τάση αντιστράφηκε. Το 2009, εμφάνισαν αύξηση 6,5% και ανάλογη ήταν η αύξηση έως το 2011.
Η αύξηση των αυτοκτονιών ήταν τετραπλάσια μεταξύ των ανδρών σε σχέση με των γυναικών, κυρίως επειδή η ανεργία και οι άλλες οικονομικές δυσκολίες πλήττουν ψυχολογικά πιο σοβαρά το θεωρούμενο παραδοσιακά ως «ισχυρό» φύλο.
Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι στην Ευρώπη υπήρξαν σχεδόν 8.000 αυτοκτονίες παραπάνω από αυτές που θα συνέβαιναν, αν συνεχίζονταν οι προηγούμενες τάσεις. Επεσήμαναν επίσης ότι σε μερικές χώρες, που είτε επλήγησαν λιγότερο από την κρίση, είτε εφάρμοσαν πιο αποτελεσματικές πολιτικές, αποφεύχθηκε η αύξηση των αυτοκτονιών. Στη Σουηδία και στην Φινλανδία οι αυτοκτονίες παρέμειναν σταθερές, ενώ στην Αυστρία μειώθηκαν, παρά την αύξηση της ανεργίας. 
Στις ΗΠΑ, οι αυτοκτονίες εμφάνιζαν αυξητική τάση και πριν την κρίση, αλλά μετά το 2008 η αύξηση (της τάξης του 4,8% ετησίως) ήταν ακόμη μεγαλύτερη, οδηγώντας σε περίπου 4.750 πρόσθετους θανάτους.
Οι πιο πολλές αυτοκτονίες ανέκαθεν γίνονταν από ανθρώπους με σοβαρή (κλινική ή μείζονα) κατάθλιψη. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι η απώλεια της θέσης εργασίας λόγω απόλυσης, της κατοικίας λόγω αδυναμίας πληρωμής του στεγαστικού δανείου και η αύξηση των κάθε είδους χρεών ήταν οι βασικές αιτίες για την αύξηση του στρες και της δημιουργίας κατάθλιψης σε έναν άνθρωπο, με τελική συνέπεια την αυτοκτονία.
Τέλος, η μελέτη έδειξε ότι στη διάρκεια της κρίσης έχει αυξηθεί σημαντικά η χορήγηση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων σε πολλές χώρες.


ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής πράξη του σεκιουριτά της ΝΕΡΙΤ



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το μαχαίρωμα του Γαβριήλ Κασιμάτη  Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ από σεκιουριτά της ΝΕΡΙΤ

«Το μαχαίρωμα του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ από σεκιουριτά της ΝΕΡΙΤ συνιστά μια πρωτοφανή πράξη που δείχνει την αποθράσυνση των υπαλλήλων του παράνομου μορφώματος, το οποίο διαδέχτηκε την ΕΡΤ.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει από την τσέπη του επικίνδυνους υπανθρώπους που δεν διστάζουν, στο μένος τους ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, να επιτεθούν ενάντια σε συνδικαλιστές, παραπέμποντας σε πρακτικές άλλων εποχών.
Η ίδια η ΝΕΡΙΤ φέρει ευθύνη για την πράξη του υπαλλήλου της, η δε κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί τις δικές της ευθύνες για την ενθάρρυνση τέτοιων συμπεριφορών. Ο δράστης πρέπει να παραπεμφθεί άμεσα στη δικαιοσύνη».


________________________
REPORTER | 13.06.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου