Ελλάδα επί εποχής ΔΝΤ.

Ελλάδα επί εποχής ΔΝΤ.
Αγώνας για λαϊκή κυριαρχία και ελευθερία είναι η συνέχεια των Λαϊκών Αγώνων
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις - έλεγαν οι παλαιοί..

Απρίλιος 2018 * .... Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος....

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
no news, good news

"Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μια συμφωνία γενικά. Έχει ανάγκη από μια έξοδο από τα αδιέξοδα των μνημονίων, από μια σύνθετη πολιτική διεξόδου και αναγέννησης σε όλους τους τομείς, παραγωγικής και πνευματικής – κοινωνικής, εθνικής ανασυγκρότησης, που δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα και τους όρκους πίστης στις συνθήκες της Ε.Ε., χωρίς έναν σταθερό προσανατολισμό για μια νέα θέση της χώρας στον γεωπολιτικό άξονα. [Ο Δρόμος της Αριστεράς]

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Λουκέτο στον βρεφονηπιακό σταθμό της Εργατικής Εστίας


Ντροπή σας και  αίσχος....

κλείνουν τα σχολεία και ανοίγουν φυλακές.... 



ΣΕΡΡΕΣ:
Απίστευτες σκηνές νωρίς το μεσημέρι στον βρεφονηπιακό σταθμό της Εργατικής Εστίας στις Σέρρες. Εμβρόντητοι γονείς ενημερώθηκαν ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός κλείνει, στο πλαίσιο της κατάργησης ΟΕΕ και ΟΕΚ.
Οι εργαζόμενοι στον βρεφονηπιακό σταθμό ενημέρωσαν τους γονείς πως ο Σταθμός κλείνει στο πλαίσιο της κατάργησης των σχετικών δομών, όπως προβλέπεται για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας, Εργατικής Κατοικίας κλπ που αποφασίστηκε στο πλαίσιο του νέου μνημονίου μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.



«Που θα πάμε τα παιδιά μας, μέσα στην μέση της περιόδου», είναι το ερώτημα των γονιών, που έκπληκτοι λάμβαναν την ειδοποίηση για το λουκέτο στο βρεφονηπιακό σταθμό που εξυπηρετεί δεκάδες οικογένειες, κυρίως χαμηλόμισθων και ανέργων.


Με δάκρυα στα μάτια γονείς προσέρχονταν στον βρεφονηπιακό σταθμό του Οργανισμού Εργατικής Εστίας των Σερρών για να πάρουν, όπως όλα δείχνουν, για τελευταία φορά τα παιδιά τους, μιας και αποφασίστηκε να μπει «λουκέτο» στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας.

____________________________
http://www.tvserres.tv/gr/?p=9606

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου